Gratis frakt från 1199 SEK
MeowBaby®
till kassan belopp: 0,00 kr
Gratis frakt från 1199 SEK
basen-z-kulkami-dla-dzieci

 

Barnpool med bollar – vilken ska man välja?

Barnpool med bollar ska fylla sitt syfte endast om den är tillverkad av ett gediget material som är säkert för barn och som har de nödvändiga certifikaten. Alla dessa krav uppfylls av MeowBaby®, som utformar och tillverkar hela sitt sortiment i Polen. För det första tillverkar MeowBaby® torra bollpooler i Polen, så bollpooler för pojkar och flickor har alla komponenter certifierade och företaget övervakar hela tillverkningsprocessen. Därför har du en garanti, att den torra bollpoolen <https://meowbaby.eu/Suchy-Basen-z-kulkami> som godkänts av MeowBaby® är säker för ditt barn. För det andra garanterar MeowBaby®, som är ett PREMIUM-märke, att bollpoolen är tillverkad av material av högsta kvalitet. Dessutom är den hållbar och tål intensiv användning. Bollarna förblir flexibla och deformeras eller kollapsar inte när de kläms eller studsar som billiga asiatiska bollar. Naturligtvis kan man inte förbise det visuella utseendet – MeowBaby® bollpooler sticker ut från konkurrerande produkter med sin stil och sitt slående utförande med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Eftersom det finns olika varianter kan du anpassa den mjuka bollpoolen perfekt till dina önskemål och till din inrednings färgsättning och stil.

LÄS MER...

 

 
Torr bollpool – form

Hos MeowBaby® kan du köpa både rund, och fyrkantig bollpool. Du måste alltså bedöma vilken som är bäst för ditt barn. Välj den som är bäst för ditt barn.

Mjuk bollpool – färg

Den mjuka bollpoolen finns i flera färgvarianter. Så att ditt barn kan leka och utvecklas i poolen med bollar i sin favoritfärg. Det är upp till dig om du väljer en beige eller grå, eller kanske rosa bollpool. Naturligtvis kan du alltid välja andra färger, till exempel:
Marsalaröd,
ecru,
lila,
blå,
mintgrön med stjärnor,
gråblå.

Stor bollpool – storlek

Bollpoolen för barn från MeowBaby® finns i olika storlekar, så du kan köpa en torr bollpool även för en liten lägenhet. För närvarande finns MeowBaby® bollpooler i följande storlekar:
90x30 cm,
90x40 cm,
90x90x40 cm,
110x110x40 cm.

Bollpool – material

Hos MeowBaby® väljer du inte bara storleken och färgen på din bollpool för barn, utan även materialet som den är tillverkad av. Därför kan du välja den torra poolen av sammet eller poolen med bollar av bomullsfiber av hög kvalitet. Både sammetspoolen och bomullsbollpoolen är tillverkade av högkvalitativa fibrer med omsorg om detaljerna.

Fördelar med bollpooler

Viss har bollpooler har många fördelar. Framför allt stöder de barnets utveckling och uppmuntrar till fysisk aktivitet. Genom att välja andra produkter från MeowBaby®-sortimentet kan du dessutom enkelt skapa en bollpool med rutschkana för att skapa en riktig lekplats för ditt barn hemma eller i lägenheten. Bland de viktigaste fördelarna med MeowBaby® bollpooler är:
toppkvalitet med EU-garanti,
användning av certifierade material,
designorienterat PREMIUM varumärke,
polsk produktion så att vi får bäst värde för pengarna,
hållbarhet och motståndskraft mot intensiva deformationer,
en mängd olika färger för att passa den europeiska smaken,
EU-godkännanden,
stabila sidor och botten av allergivänligt polyuretanskum som är Oeko-Tex-certifierat,
ingen lukt,
material som känns behagligt vid beröring,
överdraget kan tvättas i tvättmaskinen,
tillverkarens garanti inom landet.
Du kommer att älska ditt barns leende, och ditt barn kommer att bli förälskad i Meow torra poolen i sin favoritfärg.

Frakt till
Select Region

Fri frakt (!Frakt till Sverige) från1 199,00 kr.
upp
Sklep jest w trybie podglądu
Se den fullständiga versionen av webbplatsen
Sklep internetowy Shoper Premium